card image

یونولیت سقفی

یونولیت سقفی کندسوز طبق آیین نامه 11108 استاندارد

ورق یونولیت عایق

ورق یونولیت

ورق های ساخته شده از پلی استایرن انبساطی مناسب جهت انواع کاربرده های ساختمان و عایق حرارتی و صوتی

یونولیت عایق حرارتی و صوتی

یونولیت ضربه گیر و بسته بندی

یونولیت بسته بندی

بهترین ضربه گیر و محافظ لوازم و محصولات حساس

فوم ضربه گیروبسته بندی

نما و ابزار یونولیتی

ابزار و نمای یونولیتی

انواع دکوراسیون و نما و ابزار ساخته شده از پلی استایرن انبساطی بسیار سبک

نمای یونولیت

مدل سازی با یونولیت

مدل سازی یونولیتی

ساخت مدل های پیچیده با استفاده از یونولیت

مدل سازی با فوم

یونولیت راه سازی

یونولیت راه سازی

بلوک ها و استوانه های بزرگ با چگالی های متنوع

یونولیت پل سازی

یونولیت یا پلی استایرن انبساطی چیست؟

یونولیت یا پلی استایرن انبساطی نام یک ماده پلیمری سفید رنگ است که از فرآورده های پتروشیمی بدست می آید . ماده اولیه این پلیمر در پتروشمی مونومر استایرن نام دارد و دارای ساختار مولکولی بنزنی میباشد. این ماده دارای خواص فیزیکی بسیار منحصر به فردی است و به همین دلیل کاربرد های انحصاری زیادی برای این پلیمر تعریف شده است. این ماده اولین بار در سوئد تولید شد و بدلیل خصوصیاتی که ذکر شد به سرعت در تمام دنیا فراگیر شد. ساختار این ماده به شکلی است که در اثر در معرض بخار قرار گرفتن منبسط شده و حجم آن تا 40 برابر بزرگ میشود و در درون خود هوا را حبس میکند . به همین دلیل این ماده جهت عایق سازی حرارتی و صوتی بشکل گسترده ای در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین بدلیل حالت الاستومری و ضربه پذیری کاربرد این پلیمر در صنایع بسته بندی بسیار فرآوان میباشد.

یونولیت چیست؟

یونولیت سقفی

یونولیت سقفی نام محصولی است که در سال های اخیر بعنوان قالب بتن در سقف های دال یک طرفه یا اصطلاحا تیرچه بلوک مورد استفاده قرار میگیرد از این محصول بشکل مکعب مستطیل با ابعاد 25*50*200 مورد استفاده قرار میگیرد . استفاده از این محصول دارای مزایای بسیار خوبی نسبت به سایر روش های اجرای سقف میباشد که مهمترین آنها سرعت اجرا ، ایجاد وزن سبک در سازه،عایق حرارتی و صوتی ، صرفه اقتصادی میباشد. در ضمن در بخش تحتانی یونولیت شیار های معکوس تعبیه شده که امکان گیرایی گچ کاری را بدون رابیتس کاری به سازندگان میدهد. تولید یونولیت سقفی با توجه به حجم زیاد و عدم امکان واردات مقرون به صرفه بوده و در تمامی شهر های ایران تولید میشود.

یونولیت استاندارد

در سال های اخیر با توجه به حجم زیاد ساخت و ساز و اهمیت موضوع استاندارد سازی و نیز موضوع ایمنی کارگران در هنگام کار و نیز با توجه به تاسیس واحد های تولیدی غیر فنی و سودجو کیفیت مصالح تولیدی از جمله یونولیت دستخوش تغییرات فرآوانی شده به شکلی که تولید کنندگان برای رقابت و سودجویی اقدام به تولید مصالح غیر فنی و غیر استاندارد می نمایند . از این رو باتوجه به رابطه مستقیم یونولیت با ایمنی کارگران و نیز موضوع صرفه جویی انرژی ، سازمان استاندارد اقدام به تهیه و تنظیم استانداردی جهت اتقای کیفیت تولید یونولیت نمود که تحت عنوان استاندارد 11108 شناخته میشود. و کارخانه ها و واحد های تولیدی ملزم به رعایت این استاندارد ها شده اند.

یونولیت کندسوز

ماده اولیه یونولیت ، پلی استایرن انبساطی در پتروشیمی ها با دو فرمولاسیون متفاوت تولید میشود . در نوع اول این مواد اشتعالزا هستندو با تماس شعله شعله ور شده و حریق را انتقال میدهند . البته کاربری این نوع پلی استایرن برای صنعت بسته بندی میباشد . نوع دوم غیر قابل اشتعال است و استفاده از آین مواد جهت کاربرد های ساختمانی مجازمیباشد. متاسفانه در حال حاضرسودجویان با استفاده از عدم اطلاع سازندگان یونولیت اشتعالزا و بدون استاندارد را به بازار عرضه می کنند و با مغلطه در مورد کلمات کندسوز و بسوز محصولت غیر استاندارد را به مشتریان عرضه می کنند . این وبسایت جهت اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی سازندگان راه اندازی شده و در بخش مقالات و ویدئو ها می توانید اطلاعات کاملی در مورد مرغوبیت و کیفیت یونولیت کسب نمایید

فوم کندسوز

ضریب انتقال حرارت

ضریب انتقال حرارت بیان‌کننده نرخ انتقال حرارت بین یک سطح جامد و سیال اطراف به روش همرفتمی‌باشد . بنابراین هرچقدر ضریب انتقال ماده ای کمتر باشد آن ماده مناسبتری جهت انجام عایق سازی است. یونولیت یا پلی استایرن انبساطی دارای ضریب انتقال حرارت w/m2k 0.037 بهترین پلیمر موجود برای عایق سازی حرارتی محسوب میشود و با استفاده از آن می توان واحد های ساختمانی را تا 70 درصد عایق نمود . همچنین با توجه به اینکه با افزایش چگالی یونولیت ضریب انتقال حرارت آن کاهش میابد از یونولیت با دانسیته بالا جهت عایق بندی سردخانه های صنعتی و زیر صفر استفاده میشود و این یکی از کاربرد های مهم یونولیت است.

ضریب عایق یونولیت

سوالات متداول در مورد یونولیت و قیمت یونولیت

پاسخ داده شده توسط کارشناسان برجسته صنف

بلوک های یونولیت از چگالی 6کیلوگرم برمترمکعب تا 12کیلوگرم بر متر مکعب که مقدار تعریف شده در استاندارد ملی است تولید می گردد.

کرومیت از چگالی 7 کیلوگرم بر متر مکعب تا 12 کیلوگرم بر متر مکعب تولید می شود پر مصرف ترین آن ها چگالی 7.5 کیلوگرم بر متر مکعب که وزن آن 900تا 1 کیلوگرم می باشد.

ابعاد کرومیت 66*25*100 می باشد که بنابر درخواست مشتری ارتفاع آن تغییر پیدا می کند.

ابعاد اسمی یونولیت سقفی با پاشنه ی تیرچه بتنی 25*50*200 سانتی متر می باشد اما ابعاد واقعی آن 24*48* 198 سانتی متر می باشد. همچنین بنا بر درخواست مشتری ارتفاع بلوک های یونولیت قابل تغییر می باشد.

ابعاد اسمی یونولیت سقفی با پاشنه ی تیرچه بتنی 25*50*200 سانتی متر می باشد اما ابعاد واقعی آن 24*48* 198 سانتی متر می باشد. همچنین بنا بر درخواست مشتری ارتفاع بلوک های یونولیت قابل تغییر می باشد.

ابعاد اسمی یونولیت سقفی با پاشنه ی تیرچه بتنی 25*50*200 سانتی متر می باشد اما ابعاد واقعی آن 24*48* 198 سانتی متر می باشد. همچنین بنا بر درخواست مشتری ارتفاع بلوک های یونولیت قابل تغییر می باشد.

طبق استاندارد ملی 11108 پخ استاندارد یونولیت 9*9 سانتی متر می باشد اما در موارد خاص که از تیرچه دوبل استفاده شده است امکان کوچکتر کردن پخ با توجه به درخواست مشتری امکان پذیر می باشد.

زمانی که یونولیت کندسوز در معرض شعله قرار میگیرد شعله ور نمی شود فقط آب می شود اما یونولیت های اشتعالزا موقع تماس با آتش شعله ور می شوند و دود سیاه و سمی تولید می کنند. طبق استاندارد 11108 فقط یونولیت کندسوز قابل استفاده در سقف های ساختمان می باشند.

بلوک های یونولیت بعد از تولید با توجه به اینکه اساس انبساط آن ها گاز پنتان است بعد از گذشت 72ساعت حدود 10% در صد از وزن خود را از دست می دهند اما باید توجه داشت که کم شدن وزن تاثیری بر مقاومت بلوک یونولیت ندارد. از دست دادن گاز پنتان فقط در یونولیت های کندسوز اتفاق می افتد که این امر دلیل عدم شعله ور شدن یونولیت کندسوز می باشد.

مهندسین و پیمانکاران می توانند با ارسال کد رهگیری موجود در تاییدیه ها به سامانه 10001517 از صحت تاییدیه های صادر شده مطلع گردند.

هر ماشین چه تعداد یونولیت بارگیری می کند؟